Luchtfoto header website.jpg D1-actie.jpg Ballenmeisjes D1.jpg MHCZ clubapp.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Heren 1 23-24.JPG Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg Actie H1.jpg Dames 1 23-24.jpg Hockeyballen.jpg
 
 

Horeca algemene informatie

De leden, ouders en gasten van MHC Zoetermeer moeten zich bij elke gelegenheid het hele jaar door welkom voelen in ons clubhuis. Het clubhuis is geheel in eigen beheer en leent zich uitstekend voor borrels, diners, feesten, vergaderingen, spontane ontmoetingen en natuurlijke lekker napraten na een training of wedstrijd.

De horeca van MHC Zoetermeer staat garant voor een lekker drankje, verse broodjes, heerlijke maaltijden, speciale arrangementen of een goed verzorgde BBQ. Het ruim opgezette clubhuis biedt daarnaast ook genoeg mogelijkheid om rustig in een hoekje te lezen of te werken.

Openings- en sluitingstijden
De openingstijden van het clubhuis worden mede bepaald door het trainings- en/of wedstrijdschema. In ieder geval is het clubhuis/bar tot een half uur na afloop van de laatste training of wedstrijd geopend.

Conform de drank- en horecavergunning zijn de volgende openingstijden toegestaan voor de bar:
Maandag 16:00 - 23:30 uur
Dinsdag 16:00 - 23:30 uur
Woensdag 13:30 - 23:30 uur
Donderdag 16:00 - 23:30 uur
Vrijdag 16:00 - 23:30 uur
Zaterdag 08:00 - 20:00 uur
Zondag 08:00 - 20:00 uur

Op de volgende tijdstippen kan alcohol geschonken worden
Maandag t/m vrijdag vanaf 16:00 uur
Zaterdag vanaf 15:00 uur
Zondag vanaf 12:00 uur

Van bovenstaande openings- en schenktijden kan worden afgeweken in geval van bijzondere evenementen, toernooien, tijdens (school)vakanties en nationale feestdagen, dit na goedkeuring van het bestuur.

Het reglement Alcoholgebruik bij MHC Zoetermeer is te vinden op deze website bij Beleidsstukken en reglementen.


Bar

De horeca van MHC Zoetermeer is in eigen beheer. We bieden onze leden en gasten uiteenlopende mogelijkheden voor een heerlijk vers bereid broodje, tosti of snack. Daarnaast kun je in het clubhuis of op terras ook genieten van een gezamenlijke lunch, smoothie of pizza. Heb je speciale wensen, laat het ons weten. 

Voor groepen is reservering vooraf noodzakelijk. Dat kan door een email naar [email protected]. Uiteraard kun je ook even informeren aan de bar.
 

Tot ziens in ons club(t)huis. 

Gastvrije groet,