Sportways

SPORTWAYS ORGANISEERT HOCKEYKAMPEN OP MHC ZOETERMEER

In schoolvakanties wordt er niet gehockeyd door de jeugd. Dan moet je soms weken zónder hockey! Als dat voor jou ondenkbaar is, kom naar naar een gaaf hockeykamp. SportWays tovert de club om in een hockeyparadijs.

Tijdens kampen wordt onderscheid gemaakt tussen Kids en de YoungStars. Het Kids kamp is geschikt voor hockeyfans van 6 t/m 9 jaar en het YoungStars kamp heeft een programma dat aansluit op de hockeywensen van 10 t/m 13 jarigen. Hierdoor is het kamp voor iedereen uitdagend en leer je nieuwe hockeyskills op je eigen niveau.

Wil je een echt hockeyavontuur? Meld je dan aan voor een SportWays overnachtingskamp. Er worden uitdagende overnachtingskampen georganiseerd voor verschillende niveaus en leeftijden. Er zit dus altijd een kamp bij die bij jouw hockeyambities past.

SAVE THE DATES!

Het lijkt misschien nog ver weg, maar de tijd vliegt voorbij! Dus pak je agenda en blok de volgende dagen in je agenda: 16 t/m 18 juli. SportWays komt dan naar onze club voor een te gek hockeykamp. MHC Zoetermeer wordt die dagen omgetoverd tot een echt SportWays hockeyparadijs.

Je krijgt 2 of 3 dagen lang te gekke trainingen, er komt een topper langs voor een speciale clinic en samen gaan we heel veel lol beleven.

Er wordt tijdens het kamp onderscheid gemaakt tussen 2 leeftijdsgroepen:
- Kids (5 t/m 9 jaar): een goede verhouding tussen fanatiek hockeyen en leuke spelletjes
- YoungStars (10 t/m 13 jaar): 3 dagen lang veel hockeyen en je skills verbeteren

Wil je meer weten over het kamp of je gelijk aanmelden, ga dan naar: https://nl.sportways.com/nl/locations/zoetermeer