Hockeyschool Movella

HOCKEYSCHOOL MOVELLA ORGANISEERT KAMPEN EN VERZORGT TRAININGEN BIJ MHC ZOETERMEER

Ieder seizoen organiseert Movella bij MHCZ een daghockeykamp in een van de schoolvakanties. Maar de samenwerking met deze partner gaat verder...

PREPWEEK
Voorafgaand aan het nieuwe hockeyseizoen, verzorgt Movella in de laatste week van de zomervakantie de zogenaamde Prepweek bij MHCZ voor breedteteams van de jeugd en de jongste jeugd vanaf F.

TRAININGEN
Voor een flink aantal jeugdteams verzorgt Movella de reguliere trainingen op doordeweekse avonden.

T:  06-34847034 / 06-51533872