ONFIRE Hockeyschool (voorheen ML Hockeyschool)

Naamswijziging ML Hockeysupport!

Nieuw jaar, nieuwe naam, maar dezelfde topkwaliteit trainingen en kampen!

Al 8 jaar lang is ML Hockey Support toonaangevend als het gaat om het verzorgen van technische hockeytrainingen en -kampen van het allerhoogste niveau. Hierbij houden wij altijd 1 doel voor ogen: het maximale uit onszelf en het individu halen! Omdat ook wij voortdurend aan onze kwaliteit en uitstraling werken, zijn we achter de schermen ON FIRE geweest met onze visie en missie en dit heeft geresulteerd in een nieuwe krachtige naam!

ML Hockey Support gaat voortaan door het leven als…….

Een nieuwe naam betekent automatisch een nieuwe uitstraling en heel graag laten we jou kennis maken met onze vernieuwde website www.hockeysupport.nl. Neem gerust een kijkje en BE ON FIRE!

ONFIRE Hockeyschool

Een goede motivatie en 100% inzet op hockeytraining is voor deelname aan de Hockeyschool een vereiste. Van Hockey Support kan je kwaliteit verwachten. Maar, wij verwachten ook wat terug van onze deelnemers. We werken hard in de hockeytrainingen en je krijgt extra oefeningen mee waar je thuis aan kunt werken.

Wij zijn een onafhankelijke hockeyschool. Alle jeugdleden van alle hockeyclubs zijn bij ons welkom. Je krijgt hockeytraining van topspelers en toptrainers die op het hoogste niveau werkzaam zijn of zijn geweest en of jarenlang onze interne opleiding hebben doorlopen.

De trainingen vinden plaats op een water of semi veld waardoor je kunt trainen op de modernste technieken en je je technische vaardigheden goed kunt verbeteren.
De maximale grootte van een trainingsgroep is 8 kinderen. Hierdoor krijgt elke speler veel individuele aandacht en word je maximaal uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen.

Je krijgt gevarieerde technische hockeytraining volgens de filosofie van Hockey Support. Neem je deel aan onze hockeyschool, dan doe je dat met volle overgave! Onze hockeytrainingen zijn er voor spelers van alle niveau’s die echt gemotiveerd zijn om samen nóg beter te worden.

Na afloop van de hockeyschool heb je veel nieuwe technieken geleerd, is je balvaardigheid flink verbeterd en sta je met meer zelfvertrouwen op het hockeyveld.

Heb je een vraag over de Hockeyschool? Neem dan contact met ons op.

ONFIRE Hockeyschool Zoetermeer

Hoe Werkt Het?

De trainingen worden gegeven op zondagen. Alles begint bij het beheersen van de basistechnieken. Is dit in orde dan kunnen volgende stappen gezet worden. De toptrainingen richten zich puur op techniek!

Leeftijd en Tijd

7 t/m 16 jaar (09:00 - 10:30)

€ 395,-

Je schrijft je in voor 10 trainingen van 1,5 uur. Inschrijven voor een losse training is niet mogelijk.

Let op! Beperkt aantal plekken beschikbaar. Schrijf je dus snel in!

Iedere deelnemer die zich voor de eerste keer inschrijft voor de Hockeyschool krijgt van Onfire Hockey Support een Adidas shirt kado. Wij streven ernaar om tijdens een van de eerste trainingen het shirt uit te delen, wij zijn hierbij afhankelijk van onze distributeur.

Voor meer informatie en inschrijven ga naar: www.hockeysupport.nl