MHCZ Techniek Academie

Hockey Toppers organiseert de MHCZ Techniek Academie

Jan Willem Verschuur en een team van supertrainers staan iedere zondag klaar om de skills te verbeteren van hockeyers in de E en D leeftijd die lid zijn bij MHCZ.

De hockeyschool is bedoeld voor gedreven en gemotiveerde spelers die het beste uit zichzelf willen halen. Je hoeft geen talent te zijn, maar van deelnemers wordt wel 100% inzet verwacht. Je krijgt zelfs huiswerk!

Trainingen zijn op zondagen van 09.00 tot 10.00 uur. Kom op tijd, dan gaat er geen kostbare trainingstijd verloren.

Voor meer informatie en inschrijven ga je naar de website van Hockey Toppers.

I: www.hockey-toppers.com

E: [email protected]