Afbeelding MHCZ App 2019-klein.jpg Goalie.jpg Actiefoto H1 2020.jpg Veld 2 sneeuw header.jpg Dames 1 2020 s.jpg Welkom 2019 bij 5950x1450 mm klein.jpg Luchtfoto MHCZ - kopie.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Rabofandag.jpg Heren 1 2020 complet.jpg Jeugdfonds header.png Kerstclinic2020head.jpg Ballen.jpg
 
 

Kennismaken met hockey

Wil je weten of hockey iets voor jou is? Meld je dan aan voor de kennismakingslessen die MHCZ aanbiedt:

1. Kennismakingscursus hockey voor 4-13 jarigen

2. Kennismaking Trimhockey voor 18+

 

1. Kennismakingscursus hockey voor 4-13 jarigen

Twee keer per seizoen (september en mei/juni) organiseert MHCZ i.s.m. de gemeente Zoetermeer een kennismakingscursus van drie lessen voor 4-13 jarigen.


De data voor de cursus die start in mei 2021 zijn:

Zondag 30 mei van 13:00 - 14:00 uur

Zondag 6 juni van 13:00 - 14:00 uur

Zondag 13 juni van 13:00 - 14:00 uur


 

Kleding en uitrusting

Deelnemers aan de kennismakingscursus wordt geadviseerd sportkleding te dragen met gymschoenen (spikes zijn niet toegestaan). Neem gerust een vestje mee als het fris is. Als het regent gaat de cursus gewoon door, maar pas je kleding hier op aan (regenjasje). Mocht de training door extreme weersomstandigheden niet door kunnen gaan, dan melden we dit op de website op de dag zelf.

Kosten

De deelnamekosten bedragen €15,- voor 3 lessen. We hebben sticks te leen gedurende de lessen, maar je mag natuurlijk ook zelf een stick meebrengen. Deelnemers die een bitje of scheenbeschermers willen dragen, moeten daar zelf voor zorgen. Bij de bar in het clubhuis is eventueel een bitje te koop voor €5.

Aanmelden cursus

Aanmelden voor de kennismakingscursus gaat online via de website of app van Sportpas. Voor meer informatie over de cursus 4-13 jaar en voor aanmeldingen na de sluitingsdatum, kun je mailen naar Natalie de Leeuw Duarte.

Aanmelden als lid bij MHCZ

Informatie over het lidmaatschap van hockeyclub MHCZ, contributie en inschrijven vind je op deze website onder clubinfo/lidmaatschap.

 

2. Kennismaking trimhockey 18+

De huidige groepen trimhockeyers is een mix van heel verschillende mensen. Er zijn ouders van hockeyende kinderen die ook enthousiast geworden zijn en het spel zelf ook willen spelen. Er zijn oud spelers die in het weekend niet meer willen of kunnen spelen maar het spel niet kunnen missen. Er zijn veteranen die het leuk vinden om te blijven spelen en waarvan de beginners veel kunnen leren. Er zijn mensen die het gewoon eens willen proberen. En ook voor volwassenen die vroeger hebben gehockeyd en dit weer op willen pakken is trimhockey zeer geschikt!

Je bent van harte welkom om kennismakingslessen te volgen. Voor 3 kennismakingslessen vragen we een bijdrage van €15,-. Daarna kun je besluiten of je wel of geen lid wil worden. Stuur een mail met je NAW gegevens, aangevuld met je geboortedatum en telefoonnummer naar [email protected].

Goed om te weten over de trainingen:

Op dit moment vinden de trimhockeytrainingen plaats op zondagochtend (10.30-12.00u) of maandagavond (20.30-22.00u) onder leiding van ervaren trainers.

De trainingen zijn vrijblijvend.

Tijdens trimhockeytrainingen draag je gemakkelijk zittende sportkleding. Het dragen van kunstgras hockeyschoenen, scheenbeschermers en een bitje zijn verplicht.