Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Ballenkids.jpg Luchtfoto header website.jpg Dames 1 22-23.jpg Actie H1.jpg Hockeyballen.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg Actie Dames 1.jpg Line up D1.jpg MHCZ clubapp.jpg H1 blijdschap.jpg Heren 1 22-23.jpg Line up rokerig.jpg
 
 

Hockeymateriaal

Materialen bij MHC Zoetermeer 

Standaarduitrusting 
De teams krijgen een keeperstas met legguards, klompen, helm, bodyprotector en handschoenen. Voor de keepersmaterialen geldt dat hiermee hoge kosten gemoeid zijn: een gemiddelde set kost de club voor een jeugdteam al heel snel € 600 en voor de senioren kan dit oplopen naar € 2.000,-. Graag hiervoor jullie aandacht en goede zorg. Keepers wordt gevraagd om hun tas regelmatig mee naar huis te nemen om het materiaal te reinigen met een sopje en het daarna goed te laten drogen. Alle keepers hebben een hekel aan stinkend materiaal, maar bijna al het keepersmateriaal wordt vochtig in een afgesloten tas weggestopt en gaat dan dus vanzelf stinken. 

Uitgifte en inleveren 
In augustus liggen de keeperstassen van de junioren en senioren klaar in de lockers beneden in het clubhuis. Voor de jongste jeugs teams wordt er op de woensdag middag een uitgifte moment gekozen en gecommuniceerd. In juni/juli kun je het keeperstas weer inleveren. Denk je dat er materiaal vervangen moet worden dan kun je dit laten weten aan de materiaalcommissie. 

Lijnstopmaskers
Lijnstopmaskers worden niet ter beschikking gesteld door de club. Aan het einde van het seizoen vragen wij de teams dan ook om deze niet in te leveren bij hun keepersspulen.

Lockers 
Er is een groot aantal keeperslockers beschikbaar. In de lockers kan de keeperstas met eventuele trainingsmaterialen worden opgeslagen. Informatie over beschikbaarheid van lockers, wensen etc. via de materiaalcommissie. Vanaf de junioren teams krijgt ieder team een vaste locker voor de keepersspullen. 

Trainingsmaterialen 
Materialen (ballen, hesjes en pionnen) voor de trainingen worden in bruikleen ter beschikking gesteld. 

Wij zijn op de maandagavond tijdens de keepersschool op de club aanwezig. Mocht je ons niet treffen dan graag een berichtje naar [email protected].

Daarnaast maken wij dit jaar gebruik van een aantal vrijwilligers die ons helpen met plakken, verdelen van nieuwe spullen etc.