Ballen.jpg FI_20191013_0021-2.jpg Banner website.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Banner 800 x 200.png Rabofandag.jpg Luchtfoto MHCZ - kopie.jpg Afbeelding MHCZ App 2019-klein.jpg Banner-scheidsbedankt-1.jpg Welkom 2019 bij 5950x1450 mm klein.jpg Goalie.jpg
 
 

Vacatures vrijwilligers

MHC Zoetermeer is een prachtige vereniging waar we samen trots op zijn. De vereniging zijn we met elkaar: vóór de leden en dóór de leden. Als we niet allemaal ons steentje bijdragen, wordt het een onpersoonlijke en sfeerloze boel. Bovendien zou de contributie torenhoog zijn, als we in plaats van vrijwilligers betaalde krachten inzetten.

Gelukkig hebben we binnen onze vereniging best veel vrijwilligers. Om te beginnen hebben vele teams natuurlijk coaches, managers en trainers die zich vrijwillig inzetten. Daarnaast heeft MHC Zoetermeer ook nog ongeveer 75 enthousiaste vrijwilligers, die op meer overkoepelende vlakken (bijv. in de commissies) bijdragen aan het hockeyplezier en verenigingsleven.

Maar er zijn altijd wel vacatures bij MHC Zoetermeer. Zo nu en dan stopt een vrijwilliger en wordt naar een opvolger gezocht of is er behoefte aan uitbreiding met nieuwe collega's om de taken wat meer te verdelen. Ook bij vrijwilligersorganisaties geldt: vele handen maken licht werk. 

De actuele vacatures worden hier gepubliceerd. Leden, ouders van leden en/of overige geïnteresseerden kunnen zich hier oriënteren op de mogelijkheden en zich aanmelden. Commissies, bestuur en lijnen kunnen hier op hun beurt vacatures bekend maken. 

Klik op onderstaande de functies voor een uitgebreide omschrijving.
Interesse of meer weten? Stuur een email naar verenigingsmanager Annelies van der Vis.

Accommodatie en materiaal

Communicatie

Jongste Jeugdcommissie

Sponsoring en Commercie

Major Domus