Ballen.jpg Banner website.jpg Goalie.jpg Rabofandag.jpg Banner-scheidsbedankt-1.jpg Afbeelding MHCZ App 2019-klein.jpg Luchtfoto MHCZ - kopie.jpg Banner 800 x 200.png
 
 

Algemeen


Clubhuis en postadres 

Mixed Hockey Club Zoetermeer (MHCZ)

Van der Hagenstraat 19

2722 NT Zoetermeer


Telefoon: clubhuis gedurende openingstijden 079-3315852
E-mail: voor algemene vragen/informatie [email protected]
Verzoek aan leden en ouders van MHCZ om geen gebruik te maken van deze info-mail, maar rechtstreeks contact op te nemen met desbetreffende commissies

Openingstijden
Het clubhuis en sportaccommodatie is op reguliere trainingsdagen geopend vanaf 16.00 uur tot ca. een half uur na de laatste training, op woensdagmiddag vanaf 14.00 uur. Op competitiedagen vanaf een uur voor aanvang van de eerste wedstrijd tot ca. een half uur na afloop van de laatste wedstrijd. Kijk voor actuele trainings- en wedstrijdschema's onder het tabblad 'Hockey'.

Route en parkeren
MHC Zoetermeer is gelegen in het Van Tuyllpark, nabij afslag 7 van de A12. Vanaf alle toegangswegen de borden "Van Tuyllpark" volgen of als die aanduiding nog ontbreekt, wijknummer 12. Voor een gedetailleerde routebeschrijving kies je in het contactmenu voor 'Plattegrond'.
In het Van Tuyllpark en voor de ingang van de vereniging zijn grote parkeerterreinen, waar je gratis kunt parkeren. Er zijn twee plaatsen voor het opladen van elektrische auto's.

Openbaar Vervoer
RandstadRail HTM Tram 4 stopt praktisch voor de deur van ons clubhuis (halte Van Tuyllpark). Voor de route en aankomst-/vertrektijden raadpleeg reisinformatie

Rolstoelgebruikers en mindervaliden
Voor het toegangshek van ons sportcomplex zijn twee parkeerplaatsen voor mindervaliden.
Het clubhuis heeft verschillende hoogteniveau's. Via de lift in de entree kunnen mindervaliden en rolstoelgebruikers naar het barniveau +1 of naar het souterrain -1 alwaar zich een zeer ruim mindervalidentoilet bevindt. 
Hulp nodig? Wij helpen graag. De lift is minder geschikt voor grote scootmobiels. Bel ons (ook ter plaatse) op 079-3315852. 
Vanaf het buitenterras is het lage deel van het clubhuis bereikbaar via een helling.

Overig
  • MHC Zoetermeer is 'cashless'. Betalen kan uitsluitend met PIN of contactloos.
  • Aan leden en bezoekers <18 jaar wordt geen alcohol geschonken.
  • De accommodatie van MHC Zoetermeer is Rookvrij, 7 dagen per week. Er is één (overdekte) rookplaats achter het clubhuis, waar gerookt kan worden.