Ballenmeisjes D1.jpg MHCZ clubapp.jpg Actie H1.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg Heren 1 23-24.JPG D1-actie.jpg Luchtfoto header website.jpg Dames 1 23-24.jpg Hockeyballen.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Hockeyplaatjes

8-10-2024  | Beste leden van MHCZ,

Vanaf begin maart volgend jaar kunnen we weer met z'n allen hockeyplaatjes sparen van MHCZ-leden. Alle jeugdleden krijgen een eigen plaatje en de senioren komen als teamfoto in het spaarboek. De spaaractie wordt gehouden in samenwerking met Jumbo Oosterheemplein in de wijk Oosterheem. De plaatjes zullen dus enkel in deze Jumbo beschikbaar zijn, andere filialen zijn uitgesloten. 

Hiervoor moeten nog wel de nodige voorbereidingen worden getroffen. Lees dit goed door. 

Toestemming AVG
Om in het boek te mogen komen moeten alle spelers die als persoonlijk plaatje (alle jeugdleden) expliciet toestemming geven om in het boek te komen. Indien dit minderjarige leden betreft zal een ouder in hun naam toestemming moeten geven. Toestemming geven kan via deze linkLet op! Indien er sprake is van een minderjarige met gescheiden ouders, moeten beide ouders toestemming geven. Dit kan ook eenvoudig via de link worden gedaan. 

Let op! Als er geen toestemming gegeven is voor aanvang van de fotosessie van zijn/haar team, heeft het lid geen mogelijkheid meer om in het spaarboek te komen.

Fotosessies 
De fotosessies voor de persoonlijke plaatjes worden gedaan op 13, 14 en 15 november. Een schema hiervoor volgt. We proberen zo veel mogelijk rekening te houden met trainingsdagen van teams.

Voor de uniformiteit moet elk lid tijdens de fotosessie zijn groene wedstrijdshirt aantrekken.

Ondersteuning 
Per team komen er maximaal twee ondersteuners (trainer/coach/manager) in het boek. Het is aan het team zelf te bepalen wie dit zijn. Indien zij een zwart MHCZ-trainersjasje hebben moeten de ondersteuners deze aantrekken. Deze zullen ook in bruikleen aanwezig zijn tijdens de sessie. 

Teamfoto's senioren
Informatie hierover volgt nog per e-mail.

Kick-off
Zaterdag 1 maart zullen we samen met de Jumbo de plaatjesactie feestelijk starten. Reserveer deze datum dus alvast in je agenda. Het zou leuk zijn als we dit moment groots, met veel leden, kunnen vieren. Het programma hiervoor volgt nog.

Mocht je niet mee willen doen aan de actie, graag even e-mailen naar [email protected]