Ballenmeisjes D1.jpg D1-actie.jpg Hockeyballen.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg Heren 1 23-24.JPG MHCZ clubapp.jpg Dames 1 23-24.jpg Luchtfoto header website.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Actie H1.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Grote Clubactie 2024

18-9-2024  | Op zaterdag 21 september start de landelijke campagne van de Grote Clubactie. MHCZ doet ook weer mee en natuurlijk willen onze jeugdleden t/m O14 zoveel mogelijk loten verkopen. Ons doel dit jaar is de aanschaf van nieuwe minigoals, we hopen genoeg geld op te halen om op elk veld van deze minigoals te plaatsen. De best verkopende leden maken ook weer kans op mooie prijzen! 

Dit is hoe het werkt
Koop lootjes en help de vereniging daarmee aan zoveel mogelijk nieuwe minigoaltjes. Daarnaast maak je als lotenkoper kans op mooie prijzen. Een win-win situatie dus! Een lot kost € 3,- en van de opbrengst gaat 80% (= € 2,40) naar onze clubkas.
Onze jeugdleden verkopen de loten online, via hun persoonlijke verkooppagina. Met een persoonlijke verkooplink of QR-code nodigen ze je uit om loten te kopen.
We maken geen gebruik meer van papieren verkoopboekjes en de kids gaan niet met contant geld over straat. 

Naast de aanschaf van loten bij een van onze leden kunnen er ook loten worden aangeschaft via onze clubpagina. 

Minisponsoring met een Superlot
Bedrijven en (senioren)teams die de club en het spaardoel willen steunen, bieden we naast losse loten ook het Superlot: 50 loten in 1 keer voor € 150,- met natuurlijk 50x kans op prijzen!
Een Superlot kun je ook koppelen aan een lid/verkoper van onze vereniging.

Prijzen
Ook dit jaar zijn er weer mooie prijzen te winnen door degenen die de meeste loten verkopen. De beste individuele verkoper wint 2 kaartjes voor een nader te bepalen Pro League wedstrijd van de Nederlandse Dames of Heren in 2025. De nummer 2 wint een Adidas stick + tas en de nummer 3 wint een MHCZ trainingspak. 

Het best verkopende team (gemiddeld gezien over het aantal verkopers) wint een EMPASO TeamKrat met bidons inclusief naam en teamfoto. De nummers 2 en 3 winnen een team-etentje op de club, bestaande uit frietjes met een snack en limo.

Heb je een vraag over de actie? Zit je in O16 of O18 en wil je ook meedoen? Stuur dan een mail naar [email protected]