Luchtfoto header website.jpg Heren 1 23-24.JPG Ballenmeisjes D1.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg Hockeyballen.jpg Actie H1.jpg MHCZ clubapp.jpg D1-actie.jpg Dames 1 23-24.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

MHC Zoetermeer verduurzaamt met steun van Siemens Nederland

1-9-2024  | In het kader van de SOS verduurzamingsactie konden medewerkers van Siemens Nederland en Siemens Healthineers een aanvraag indienen voor financiële steun bij hun vrijwilligerswerk. Erwin van der Linde, coördinator Materialen en actieve vrijwilliger had 1 van de 7 winnende initiatieven. 

Erwin ontving een cheque van €1.250,- vanuit Siemens om onze club te helpen verduurzamen. 

Deze donatie werd afgelopen zomer uitgereikt op het hoofdkantoor van Siemens Nederland N.V. in Den Haag in het bijzijn van Erwin. Afgelopen maandag was het zover: de officiële overhandiging van de cheque aan Isabell van der Linde (horeca manager) en Luke van Os (voorzitter a.i.). 

Met deze bijdrage is inmiddels een energiezuinige vrieskist aangeschaft, en binnenkort zal ook de oude dubbeldeurs koeler worden vervangen door een duurzamer model.

Wij danken Erwin dat hij aan deze verduurzamingsactie heeft meegedaan, en zo een steentje heeft bijgedragen aan verduurzaming van onze club!