Heren 1 23-24.JPG Hockeyballen.jpg D1-actie.jpg Dames 1 23-24.jpg Actie H1.jpg Clubhuis sneeuw uitsnede.jpg Groepsfoto Rabo Fandag header website.jpg MHCZ clubapp.jpg Ballenmeisjes D1.jpg Luchtfoto header website.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Trainingen & Krokusvakantie

18-1-2017  | 
De veldtrainingen starten weer vanaf  maandag 13 februari. Het zaalseizoen is nu definitief voorbij en in de komende weken zal de ballonhal worden afgebroken en veld 2 hersteld. Hierdoor is er (voorlopig) tot 6 maart een aangepast trainingsschema, bijna gelijk als tijdens de opbouw van de ballonhal. 


In de Voorjaars/krokusvakantie, 27 februari t/m 3 maart, zijn er geen trainingen voor de Jongste Jeugd en Junioren Breedteteams.


Selectieteams trainen in principe gewoon door, tenzij anders is afgesproken met de trainer/coach. Selectieteams die NIET gaan trainen in de Krokusvakantie moeten even een email sturen naar [email protected]


Vanaf  maandag 6 maart traint iedereen weer op hun normale tijd. In de week van 6 t/m 10 maart is het vrijwel onmogelijk om een oefenwedstrijd te organiseren, aangezien dan ieder team wil trainen i.v.m. de start van de competitie op zaterdag 11 maart.